Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Ward Geene

Ward Geene

Ward is een allround media producent met een passie voor eSports. Hij werkt al 10 jaar in de game industrie, speelt Hearthstone and Heroes of the Storm en spreekt iedere dinsdag over games en gadgets als vaste gast bij De Avondploeg op Radio 538.

Na het afronden van zijn masters (New Media & Digitale Culture) aan de Universiteit van Utrecht begon hij zijn carrière als ondernemer (Mindout) in de media-industrie. Kort daarna kreeg hij de kans om een game journalist bij Power Unlimited te worden. Hij heeft zijn speelcarrière en persoonlijke ontwikkeling als hoofdredacteur bij IGN ​​Benelux (Media Lizard) vervolgd, maar de liefde voor competitief gaming werd in de loop der jaren alleen maar sterker.

Vandaag de dag is hij terug naar waar zijn carrière begon, als ondernemer. Vonn Pierre is een mediaproductiebedrijf waarmee hij zich focust op hetgeen hem het meest fascineert: data gedreven content en eSports. Voor ESL Benelux produceerde hij in 2016 de live streams voor de groepsfase van beide ESL Benelux Championship seizoenen. Daarnaast doet hij ook de mediaproductie voor de seizoensfinale in de Amsterdam ArenA.