Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Daan Bakker

Daan Bakker

Daan is Product Manager bij 433. 433 is vanaf de start in 2013 exponentieel gegroeid en is nu één van de grootste sport communities ter wereld. De engagement op social media staat centraal voor 433, met 25 miljoen volgers op de verschillende Instagram-accounts en 15,3 miljoen volgers op het account @433. 433 benadert het voetbal vanuit een andere invalshoek dan de andere voetbalbedrijven, met een focus op Football & Fun. De grappigste filmpjes en de meest opmerkelijke achtergronden vind je bij 433.

Als Product Manager bij 433 werkt Daan aan het aanleveren van content tot het aansturen van doelgroeponderzoek. De vraag die centraal staat is: Hoe blijf je relevant Bij 433 kan je in één dag te maken hebben met het “simpel” posten van een Instagram bericht tot het regelen van een draaidag voor het YouTube kanaal.

Tijdens zijn presentatie gaat Daan uitleggen hoe 433 is begonnen en wat de succesfactoren zijn van 433. Dit zal gaan over de fanbase, crosschannel strategie en het blijven mee ontwikkelen in de wereld van social media.

Website

www.by433.com