Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

Over het evenement .

Digital Sports Day is hét educatie evenement van het jaar als het gaat om digitale marketing en online kennis die je kunt gebruiken in de sport. Dit eendaags evenement wordt in 2019 voor de vierde keer georganiseerd.

UNIEK KENNIS EVENEMENT

In één dag krijg je van de allerbeste docenten in Nederland en internationale experts alles aangereikt om jouw digitale marketing vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Bedoeld om je verder te brengen in je carrière en in je dagelijkse werk. Daarnaast kun je je eigen programma samen stellen op basis van drie verschillende thema's.

VOOR WIE?

Je bent marketeer, sponsormanager, buurtsportcoach, ambtenaar sport, marketeer bij een sportbond / sportclub of bedrijf, social media manager, digitale marketeer, data marketeer, communicatie manager, contentmanager of sportmanager. Mis het niet en neem deel aan deze waardevolle opleidingsdag.

INSCHRIJVEN

Vorig jaar was Digital Sports Day snel uitverkocht. De ticketverkoop voor 2019 is nog niet gestart. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en heb als één van de eerste de mogelijkheid om een ticket te kopen wanneer de verkoop van start gaat.

20

DIGITALE EXPERTS SESSIES

3

PRAKTISCHE ERVARINGSSESSIES

500

PROFESSIONALS UIT DE SPORT

Versnellen .

We mogen als sportorganisatie geen kansen meer laten liggen. Dat we met de wereld mee moeten veranderen is duidelijk. Maar hoe geef je hier invulling aan? Hoe verbind je alle ingrediënten van digitale marketing én sport met elkaar. Hoe richt je het in en hoe maak je het overzichtelijk? Digital Sports Education Day 2019 kenmerkt zich door het accent op nieuwe inzichten, echt iets leren en tot uitvoering brengen.

Extra hulplijn .

Vooraf aan het event ontvang je een uniek dashboard waarmee je je eigen digitaal marketingplan kan invullen en waar verbeterpunten worden vastgelegd. Tijdens de dag is er een expertdesk voor al jouw vragen. Tijdens de praktische ervaringssessies leer je best practises van praktijkexperts. Twee weken na afloop kun je gratis deelnemen aan een Q&A webinar voor al je vragen die je achteraf nog te binnen schieten.

Topdocenten .

In 2019 heeft Digital Sports Day opnieuw een fantastisch programma. De beste experts en docenten verlenen hun medewerking. Uit Nederland maar ook buitenlandse toppers die je alles leren over digitale marketing in de sport. Ze doen dat in centrale presentaties met veel inspiratie en energie.
Digital Sports Day 2018

Organisator & partners .

Digital Sports Day is een initiatief van Business of Sports Academy in samenwerking met Arko Sports Media en Sportnetwerk.